Alt du skal vide som ny skytte

Som ny skytte har du helt sikkert en masse spørgsmål omkring skydning – Dem vil vi forsøge at besvare her.
Skydning er en individuel sport, der kræver koncentration og fokus. Specielt i forhold til børn med ADHD er det bevist at skydning har en positiv effekt.

Her i foreningen møder du vores trænere første gang du kommer på skydebanen, som fortæller om sikkerhed og teknik.
Herefter går træneren med på banen som følger dig hele skydningen igennem. Derfor er det nødvendigt at du kontakter vores begynderudvalg på 40410353 inden din første skydning, så vi er sikre på at der er en træner klar til at tage imod dig.

Når du er medlem af foreningen har du også mulighed for at deltage i konkurrencer, hvor koncentration, nerver og fokus virkelig kommer på prøve. Her er det kun skytten selv, der kan lave fejl, i modsætning til fodbold, hvor alt afhænger af holdkammeraterne.

Vil du læse mere om disciplinerne?

De mest stillede spørgsmål

Hvad koster det?

Vores kontingent i foreningen er 800 kr. årligt. Derudover skal der betales cirka 50 kr. pr skydning (50 skud+skiver), alt efter hvilken kaliber man vil skyde. Større kalibre koster dog mere.

Skal jeg have noget med første gang?

Det er nødvendigt at du kontakter vores begynderudvalg på 40410353 inden din første skydning, så vi er sikre på at der er en træner der er klar itl at tage imod jer. Vi har alt udstyr klar, som du kan låne. Det er kun nødvendigt med penge til patroner og eventuelt en sodavand efter skydning.

Hvad kan jeg skyde med?

Foreningen har forskellige rifler og pistoler i forskellige kalibre, der kan lånes af medlemmer og gæster.

Riffel         Luftriffel (4.5mm), Cal.22, 6.5×55
Pistol        Luftpistol (4.5mm), Cal.22, Cal.32, Cal. .38 & 9mm.

Sådan bliver du medlem

Som nyt medlem kan du prøve at skyde 3 gange uden det kræver medlemsskab. Er du blevet bidt af skydning, kan du melde dig ind i foreningen ved at udfylde en online indmeldelsesblanket gennem linket herunder