Frederikshavn Skyttekreds - Banner

Nordjysk Mesterskab - Succes for Frederikshavn

Finalerne i Nordjyske mesterskab løb af stablen i Thisted Skyttekreds i weekenden.  

Børne og junior skytter havde skudt de indledende runder den 2-3 februar i Aalborg skyttekreds. Her skulle man finde de 10 bedste børne og junior skytter som skulle videre til finalen i Thisted d. 3 marts.

Frederikshavn skyttekreds var godt repræsenteret på både børne og junior siden. Vores skytter viste her at de godt kan blande sig blandt de bedste. Vi havde 1 junior skytte som blev udtaget til finalen (Magnus Neist), men han var desværre forhindret i at deltage i selve finalen, men super godt gået af vores unge skytter.

Tryk her for at se resultatlisten for Nordjysk Mesterskab - Ungdom

Ole H. Madsen jubler efter finalen på luftLørdag den 2 marts skulle de voksne så skyde de indledende runder og her må man sige at Frederikshavnerne gjorde det super godt. De voksene dyster i henholdsvis cal. 22 og luft på 15 m. Her havde vi 4 i finalerne, og sågar 1 skytte i både cal. 22 finalen og luft finalen, sådan.. stærkt gået.

Udover de individuelle resultater, lykkedes det også åbneklasseholdet at kvalificere sig til DM med en 2. plads på cal.22 og luft. Seniorholdet har ligeledes kvalificeret sig til DM på både luft og cal. 22 med to flotte 1. pladser. 

Tryk her for at se resultatlisten for Nordjysk Mesterskab - Voksen

Desværre var der frafald på selve finaledagen d. 3 marts. Men de 2 resterende skytter fra Frederikshavn skyttekreds gjorde rent bord. Anton Christensen vandt finalen i cal. 22 liggende skydning og kan kalde sig Nordjysk mester. Ole Madsen vandt finalen i luft i liggende skydning og kan ligeledes kalde sig Nordjysk mester. Stort tillykke til begge.

Tryk her for at se livestreamen fra finalerne i Thisted

Skulle man få lyst til at udforske denne skønne sportsgren er man velkommen til at komme på besøg i Frederikshavn Skyttekreds på Grønlandsvej 16, 9900 Frederikshavn


Nyheden er udgivet 05/03-2019 og set 1179 gange
Tilbage til nyheder